Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έκανε λόγο για κάτι πρωτοφανές που αντιμετώπισαν τα νοσοκομεία μετά την τραγωδία των Τεμπών, καθώς για καθώς η αναλογία των διακομιζόμενων ήταν ένας νεκρός για κάθε έναν τραυματία.

«Είναι πρωτοφανές το συγκεκριμένο δυστύχημα κι αυτό μαρτυρά η εξής αναλογία: Για πρώτη φορά σε επίγειο δυστύχημα η αναλογία των διακομιζόμενων στα νοσοκομεία ήταν ένας νεκρός σε κάθε έναν τραυματία», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γιατρός στο δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε ζήσει και τις άλλες δύο τραγωδίες στα Τέμπη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του μαθητές από το Μακρυχώρι, πρόσθεσε: «Αυτή η αναλογία είναι πρωτοφανής, δεν υπήρξε ποτέ ξανά. Ακόμα και στα άλλα δύο δυστυχήματα που είχαν γίνει στην περιοχή δεν υπήρχε αυτό».

«Και στα δύο νοσοκομεία είχαμε προετοιμαστεί να περιθάλψουμε τραυματίες και ερχόντουσαν νεκροί. Δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλων», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Λάρισας.