Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη του μαχητικού F-4 που έπεσε στην Ανδραβίδα και φίλος του πιλότου, ανέφερε πως είχε αρραβωνιαστεί και ότι ετοιμάζονταν να κάνει οικογένεια.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επισκέφθηκε το χωριό του 31χρονου σμηναγού, στο Γρανίτη Νευροκοπίου, στη Δράμα και ο πρόεδρος της κοινότητας, Χαράλπαμπος Παϊσίδης, ανέφερε πως «ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, να πετάει».

Επίσης, φίλος του πιλότου είπε ότι «όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε».

«Ο Στάθης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Χαμογελαστός, κοινωνικός, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί», πρόσθεσε στη συνέχεια μια οικογενειακή φίλη.

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο από την τραγωδία με το μαχητικό F-4. Αποστολή στην Δράμα, την πατρίδα του 31χρονου αγνοούμενου πιλότου. Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής και τον Στρατή Λημνιό μιλούν κάτοικοι και φίλοι της οικογένειας του 31χρονου. #ΑλήθειεςμετηΖήνα #ΖήναΚουτσελίνη #StarAlithies Ζήνα Κουτσελίνη

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Tuesday, January 31, 2023