Μια 35χρονη γυναίκα έπαθε εγκαύματα 3ου βαθμού σε αρκετά μέρη στο σώμα της, όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αποφρακτικό υγρό και εκείνο εξερράγη. Μάλιστα, δήλωσε πως τη στιγμή της έκρηξης θυμήθηκε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που είχε πέσει θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.

Η 35χρονη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε πως «στις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να αδειάσει όλο το νερό που βρίσκεται στο σιφόνι, ακολούθησα λοιπόν αυτό το πράγμα, ανοίξαμε με τον σύζυγό μου τα ντουλάπια, σηκώσαμε προσεκτικά το σπιράλ, έτσι χύθηκε όλο το νερό, ακούσαμε ότι χύνεται το νερό μέσα στο σωλήνα δηλαδή που βρίσκεται στον τοίχο και στη συνέχεια κρατούσα το υγρό, βρισκόμουν μπροστά στον νιπτήρα και αργά έριχνα το υγρό μέσα στην αποχέτευση».

«Είδα σιγά σιγά από την πρώτη στιγμή έβγαζε σαν καπνό, όπως ρίχνεις ένα αποφρακτικό. Ξαφνικά άκουσα ένα σαν έκρηξη, ένα “μπαμ” και είδα με την άκρη του ματιού μου να πετάγεται ένα υγρό. Κατευθείαν ένιωσα να καίγομαι στα πόδια, έκανα βήματα πίσω και φώναξα “καίγομαι”, ούρλιαξα», είπε χαρακτηριστικά.

«Για κάποια δευτερόλεπτα νομίζω ήμουν χαμένη, άκουγα τον σύζυγό μου να τσιρίζει. Και εκεί να σας πω την αλήθεια θυμήθηκα το περιστατικό με την κυρία Παλιοσπύρου, ότι το ξέπλυνε κατευθείαν και ενστικτωδώς έτρεξα στο ντους για να ξεπλύνω αυτό το πράγμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.