Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:20 τα ξημερώματα της Τρίτης (8/11), στη Λεωφόρο Αμαλίας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο 25χρονος οδηγός μιας μοτοσυκλέτας μικρού κυβισμού κινήθηκε αρχικά επί της οδού Όθωνος και στη συνέχεια έστριψε αριστερά επί της λεωφόρου Αμαλίας με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, αυτή εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα ο 25χρονος να χτυπήσει το κεφάλι του στο κράσπεδο και να καταλήξει σχεδόν ακαριαία.

Μαζί του ήταν μία γυναίκα ηλικίας περίπου 35-40 ετών, η οποία τραυματίστηκε ελαφρύτερα από την πτώση στο οδόστρωμα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου εφημέρευε, με τους γιατρούς απλά να διαπιστώνουν το θάνατο του νεαρού άνδρα και να νοσηλεύουν τη συνεπιβάτιδα του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη ίσως στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας και όλα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας. Το υλικό εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών που ανέλαβε την προανάκριση.