Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίαιο επεισόδιο με το άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κοζάνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, σε σημείο της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης, προς την Παύλου Μελά, συνεπλάκησαν νεαρά άτομα (περίπου 15), μετά από επίθεση σε νεαρό που βρισκόταν εκεί. Άμεσα στο σημείο έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με το Kozanimedia, για το συμβάν συνελήφθησαν τρία άτομα και το νέο αυτό περιστατικό σχετίζεται με πρόσφατο επεισόδιο που σημειώθηκε και πάλι στην πόλη.

Επίσης υπάρχει και κατηγορητήριο για τους γονείς τους, για παραμέληση ανηλίκων, με τους πρώτους, ωστόσο, να μη συλλαμβάνονται λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο νοσηλεύθηκε ένα άτομο, 19 ετών, ενώ επίθεση αρχικά δέχθηκαν και άλλα δυο άτομα, της ίδιας παρέας, με το όλο θέμα να έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στο tik-tok, με αναρτήσεις εικόνων και βίντεο, αλλά και απειλών για «βεντέτα» μεταξύ κάποιων εκ των εμπλεκομένων.

Να σημειωθεί πως κάποιοι εκ των συλληφθέντων είναι κάτοικοι άλλης περιοχής, εκτός Π.Ε.Κοζάνης και Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το kozanimedia: