Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο 60χρονος μοτοσυκλετιστής, που παρέσυρε και σκότωσε η πρώην παίκτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Το μοντέλο πέρασε τη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στον Άγιο Παντελεήμονα, με παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, χωρίς να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο 60χρονος μοτοσικλετιστής, που μετέφερε εκείνη την ώρα μια παραγγελία delivery, να μην προλάβει να αντιδράσει για να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση.

«Κατέβαινε την οδό Πιπίνου μια κοπέλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έγινε η σύγκρουση. Βλέπω ακόμα το αίμα του στην άσφαλτο. Τον χτύπησε πλαγιομετωπικά» ανέφερε συγγενής του 60χρονου στο Mega.

Το γνωστό μοντέλο, αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση, όντας ακόμη σε σοκ, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Ένα ΙΧ μάλιστα καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα, ενώ το αυτοκίνητο της 20χρονης αναποδογύρισε.

«Η κοπέλα που ήταν πίσω στο μαγαζί ιδιοκτησίας του άτυχου 60χρονου, περίμενε να γυρίσει ο Δημήτρης, καθυστερούσε, ενημέρωσε τη γυναίκα του ότι ακόμα δεν έχει επιστρέψει και είχε πολλές παραγγελίες και εκείνη κατέβηκε και είδε κόσμο από μακριά και έτσι ανακάλυψε τι έγινε» προσθέτει η συγγενής του 60χρονου.

Η νικήτρια του διαγωνισμού μόδας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου και τελικά αφέθηκε ελεύθερη, αφού διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχει γεννηθεί το 2002.

«Λέγομαι Κυβέλη, είμαι 18 χρονών. Μετακόμισα από την Κέρκυρα πριν από έναν χρόνο και ήρθα στην Αθήνα για να κυνηγήσω μόνη μου τον στόχο μου: να φτάσω στην κορυφή στο GNTM και γενικότερα στον χώρο της μόδας», έλεγε η Κυβέλη στους κριτές στην πρώτη της οντισιόν.