Μία γυναίκα που είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα στην τραγική φωτιά στο Μάτι το 2018, άφησε χθες την τελευταία της πνοή. Η Μαργαρίτα, σύμφωνα με το news.marathonpress.gr, ήταν κάτοικος της περιοχής και εγκαυματίας, όπως ο αδελφός της και ένας στενός συγγενής της.

Από την 23η Ιουλίου του 2018 και έπειτα, αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα υγείας που οφείλονταν στην εισπνοή καπνού. Κοντά στα 70 έτη σε ηλικία, είδε τον οργανισμό της να καταρρέει σταδιακά. Τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν με υγρό στον πνεύμονα, οι γιατροί έφτασαν στο σημείο να τη διασωληνώσουν και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Την τραγική είδηση του θανάτου της κυρίας Μαργαρίτας, του 104ο θύματος της φονικής πυρκαγιάς, έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook η Μαρίνα Καρύδα.

Όπως αναφέρει, η φωτιά στο Μάτι, εκτός από τους νεκρούς που άφησε πίσω της, άφησε και δεκάδες εγκαυματίες, οι οποίοι εδώ και τέσσερα χρόνια εξακολουθούν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά με επεμβάσεις και συνακόλουθα προβλήματα υγείας.

«Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία και μακροχρόνια νοσηλεία στο νοσοκομείο και ενώ οι συγγενείς της ήλπιζαν πως θα έπαιρνε εξιτήριο για να συνεχίσει σε κέντρο αποκατάστασης, δυστυχώς η έκβαση δεν ήταν θετική» αναφέρει η κυρία Καρύδα για τον θάνατο της κυρίας Μαργαρίτας.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

104…Για τους εγκαυματίες από τη φωτιά στο Μάτι η νοσηλεία τους άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε σχέση με θέματα υγείας….

Posted by Marina Karyda on Sunday, October 9, 2022