Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στην καρδιά της Αθήνας, στη Βαρβάκειο Αγορά και τα Hassapika, το Ούζο 12 κάλεσε φίλους και αγαπημένους συνεργάτες σε ένα μοναδικό Κυριακάτικο τραπέζι. 

Μαρία Ζαφειράτου και Αννίτα Χατζηδημητρίου Brand Manager Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

Φρέσκοι θαλασσινοί μεζέδες & sushi δημιουργούνταν μπροστά στο κοινό στις καντίνες του μαγαζιού, που συνδυάζονταν ιδανικά με το 100% απόσταξης Ούζο 12, και την αγαπημένη διαχρονική του γεύση.

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Η εκδήλωση αποτέλεσε την κορύφωση μιας σειράς πλούσιων ενεργειών του brand με κεντρικό μήνυμα «Κρατάμε μόνο την ουσία», που στόχο είχαν να θυμίσουν στο κοινό πόσο όμορφο είναι να απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Από την αρχή της σεζόν, τόσο μέσα από τα social media, με επιλεγμένους Influencers, όσο και μέσα από ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, το brand καλούσε το κοινό να ξαναχτίσει την αγαπημένη συνήθεια του Κυριακάτικου τραπεζιού, και να αφιερώσει ουσιαστικό χρόνο σε καλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αννίτα Χατζηδημητρίου, Brand Manager Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, Δέσποινα Βανδή, Θοδωρής Σκλατσάς, Group Brand Manager Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

Highlight των ενεργειών, ήταν ο μεγάλος διαγωνισμός που «έτρεξε» μέσα από το instagram του Ούζο 12, όπου 5 τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα Κυριακάτικο τραπέζι με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή. 

Μαρία Τσουκαλά, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Ζωή Κατσάτου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και το πολυαναμενόμενο τραπέζι όπου η καλλιτέχνιδα συνάντησε τους τυχερούς και απήλαυσε μαζί τους το Κυριακάτικο τραπέζι.

Φωτεινή Πετρογιάννη και Στέλιος Καφαντάρης

Ήταν ένα υπέροχο μεσημέρι Κυριακής όπου έδωσαν το «παρών» όλοι οι αγαπημένοι συνεργάτες και influencers, με ολους να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα επόμενα Κυριακάτια τραπέζια.