Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με τραυματισμένο χέρι, βρέθηκε μία 35χρονη που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής να πάει στη δουλειά της αλλά δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο δεσποζόμενο σκύλο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο σκύλος άρπαξε από το δεξί χέρι τη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο έδαφος χτυπώντας σε όλο της το σώμα ενώ έσπασε και το κινητό της τηλέφωνο.

Από όσα μπόρεσε να περιγράψει από το σοκ το οποίο υπέστη, ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν μπορούσε να απομακρύνει τον σκύλο από πάνω της και έτρεξαν σε βοήθεια περαστικοί και ιδιαίτερα ένας οδηγός αυτοκινήτου που σταμάτησε και με ένα ξύλο κατάφερε να ανοίξει το στόμα του ζώου.

Η γυναίκα καταγγέλλει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου φρόντισε να εξαφανιστεί και περαστικοί ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ τη βοήθησαν να φτάσει στη δουλειά της όπου και της προφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο χέρι της και ότι είχε χτυπήματα από την πτώση στο υπόλοιπο σώμα της.

Το ίδιο βράδυ αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας.