Συγκλονίζει η 34χρονη Αγάπη Κωστέα που νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγέλη σκύλων στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου που δουλεύει στην Καλαμάτα. Μπορεί να φοβάται, μπορεί να πονάει όμως το μήνυμα που στέλνει για τα ζώα δείχνει το μεγαλείο της, όπως επισήμαναν οι παρευρισκόμενοι στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«To πιο βασικό για μένα είναι να πάω στα παιδιά μου, να τα αγκαλιάσω, να τα φιλήσω γιατί μου έχουν λείψει πολύ. Το δεύτερο είναι να καλύψω τις πληγές μου έτσι ώστε όταν πάω σπίτι να δουν μια μαμά σχετικά όρθια, έτσι ώστε να μην πληγωθούν. Είναι παιδικές ψυχές, πρέπει να τα προστατεύουμε» είπε μεταξύ άλλων.

«Τα ζωάκια πρέπει να τα αγαπάμε όλα, είτε γατάκια, είτε σκυλάκια. Απλά να προσέχουμε λίγο παραπάνω, και εμείς που δεν έχουμε και αυτοί που έχουν και τα αγαπάνε. Η κόρη μου ζητάει ένα κουταβάκι, της λέω κάποια στιγμή θα πάρω. Όπως τα αγαπάω εγώ, το ίδιο θα μάθω και τα παιδιά μου, να τα αγαπάνε. Το ότι έπαθα εγώ αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα μάθω τα παιδιά μου αλλιώς. Θέλω να πάω σε ψυχολόγο, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν βγω έξω. Τα παιδιά μου θέλω να συνεχίσουν να τα αγαπάνε» είπε.