Μια αιματηρή επίθεση σκύλων σημειώθηκε στο Σουσάκι Κορινθίας. Θύμα ένας 50χρονος Ελληνοβρετανός, ο οποίος μαζί με τον 9χρονο γιο του και τα δύο ανίψια του έκαναν μια βόλτα στην περιοχή όπου δέχτηκαν την επίθεση από την αγέλη των σκύλων. Ο άντρας προσπάθησε να μπει στη μέση για να προστατεύσει τα παιδιά, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο και να κάνει εκατό ράμματα, ενώ τα σκυλιά του κατασπάραξαν και το αυτί.

Κατάφερε να σώσει τα παιδιά, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο και απομακρυνόμενος από το σημείο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο πατέρας των παιδιών είπε: «Είχαμε περπατήσει ένα χιλιόμετρο στο τουριστικό μονοπάτι πριν μας πλησιάσουν τα σκυλιά. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω το σώμα μου ανάμεσα στα σκυλιά και τα παιδιά».

«Στα χέρια μου κρατούσα μόνο ένα σακίδιο με τα μπουκάλια νερού των παιδιών. Το χρησιμοποίησα για να σταματήσω τα σκυλιά μέχρι που δάγκωσαν το χέρι μου τόσο δυνατά που πετάχτηκε από το χέρι μου. Μετά με χτύπησαν στο έδαφος και άρχισαν να δαγκώνουν. Νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε.

Και συνέχισε: «Συνέχισα να ρωτάω τον εαυτό μου: «Πώς μπορεί να είναι αυτό το τέλος;» Έχανα τη θέληση για ζωή. Ένιωσα ότι δεν είχα καμία δύναμη».

Ο 50χρονος θα νοσηλευτεί για 5 μέρες και έχει κάνει 100 ράμματα. Τα παιδιά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.