Η γυναίκα που έχει καταγγείλει κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη ότι της πήρε συνολικά 120.000 ευρώ και την παραμόρφωσε, ανέφερε ότι πήγε εκεί χωρίς προβλήματα, όμως μετά από τις θεραπείες εμφάνισε σημάδια στο δέρμα.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως «παρόλο που εκείνο το χρονικό διάστημα δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα με το σώμα μου ή το πρόσωπό μου, δέχτηκα γιατί θεώρησα ότι είναι μια καλή περίοδος για να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τι με περίμενε».

«Την πρώτη μέρα που πήγα εκεί υποτίθεται ότι θα έπαιρνα ένα δώρο. (…) Άρχισαν να με “ψαρεύουν” για να δουν την οικονομική μου επιφάνεια», είπε και πρόσθεσε ότι «ξεκινήσαμε με κάποιες περιποιήσεις προσώπου πολύ απλές. Κάθε φορά όμως μου έλεγαν μετά “εντοπίσαμε ότι έχετε και το τάδε πρόβλημα, πρέπει να κάνουμε και αυτό γιατί αν δεν το κάνεις, σε λίγα χρόνια θα έχεις πάρα πολλές ρυτίδες”».

«Το μόνο που ήξεραν καλά να κάνουν ήταν να μειώνουν τη γυναικεία αξιοπρέπεια. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα εμπιστοσύνης έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τη γυναικεία φιλαρέσκεια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ανέφερε πως «όταν άρχισα εγώ να αντιδρώ, μου είπαν να μη μιλήσω σε κανέναν διότι θα έχω επακόλουθα, με πολλά υπονοούμενα από πίσω και να μου αποσπάσουν ένα υπέρογκο ποσό, 120.000 ευρώ».

«Πήγα με καθαρό δέρμα και έφευγα με κοκκινίλες», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «μετά από έρευνα που έχω κάνει, δεν είμαι μόνο εγώ. Μόνο εξαπατούν, δεν έχουν καμία ιατρική γνώση, αμφιβάλω αν έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο. Εξαπατούν και εκφοβίζουν όσες βρεθούν στα χέρια τους. Η τακτική τους είναι τόσο σωστά δομημένη, είναι δύσκολο σε κάποιον να αντιληφθεί εξαρχής τι συμβαίνει εκεί μέσα».