Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα έχει προκαλέσει η τραγωδία στα Γρεβενά, όπου ένα βρέφος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης έφυγε από τη ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε ωστόσο δεν υπάρχουν απαντήσεις σχετικά με το τι προκάλεσε τον θάνατο του 35 ημερών βρέφους.

Οι ελπίδες για να δοθούν οι απαντήσεις στρέφονται στις ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα διενεργηθούν σήμερα.

Ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος ανέφερε πως «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας», είπε η τραγική μητέρα για τον θάνατο του παιδιού της που έφυγε από τη ζωή προτού ακόμη σαραντίσει.