Απερίγραπτες σκηνές έρχονται από τη Ρόδο με μεθυσμένους τουρίστες, που έχουν χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον και ξαπλώνουν σε ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κοιμούνται πάνω στους σωρούς των σκουπιδών, στις μαύρες σακούλες, ανάμεσα σε κούτες, σπασμένα μπουκάλια και κάθε λογής απορρίμματα.

Η κατάσταση στην οδό Ορφανίδου, στην καρδιά της πόλεως Ρόδου φαίνεται ότι πάει από το κακό στο χειρότερο, όπως λένε στον realvoice995.gr κάτοικοι, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι στην περιοχή. Καθημερινά, μέρα και νύχτα, όπως λένε, καταγράφονται απίστευτα σκηνικά, με άγριους ξυλοδαρμούς και συμπλοκές μεταξύ ομάδων Σουηδών αραβόφωνων τουριστών.

Τσακώνονται και καταλήγουν στο νοσοκομείο

Μάλιστα πριν πέντε μέρες τρεις αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ένα άτομο κατέληξε τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ομάδα αλλοδαπών. Οι εμπλεκόμενοι σπάνε μπουκάλια και απειλούν ζωές ακόμη και με σουγιάδες.

Περίοικοι και οι εργαζόμενοι ζητούν επιτακτικά περισσότερη αστυνόμευση, με πεζές περιπολίες, ώστε να υπάρχει επιτήρηση και πρόληψη. «Δεν υπάρχει αστυνόμευση και κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύμα. Ξύλο καθημερινά μεσημέρι και βράδυ, μεταξύ των ομάδων. Είναι επικίνδυνα κάθε βράδυ» καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, που ήταν παρόντες στα περιστατικά των προηγούμενων ημερών.

Δείτε τις φωτογραφίες: