Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα αλλά και τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

«Καταλαβαίνω τους δικηγόρους γιατί είναι αναγκασμένοι να υπερασπιστούν τον πελάτη τους άσχετα αν έχει δίκιο. Είναι λάθος του κυρίου Κούγια να βγαίνει και να κάνει κρίσεις για τους μάρτυρες και να προδικάζει την απόφαση του δικαστηρίου» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τόνισε πως: «Δεν ακολούθησα το επάγγελμα του δικηγόρου γιατί δεν μπορούσα να υπερασπιστώ ανθρώπους που λένε ψέματα. Μου είναι δυσάρεστο. Η κοινή γνώμη ακούει τα ομοφοβικά σχόλια και εφόσον δεν συμφωνεί, δεν συμπαθεί αυτόν που τα κάνει».

Σε ότι αφορά την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε πως: «Ο κάθε μάρτυρας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον φίλο του, αρκεί να έχει τη συνείδησή του καθαρή. Έχει έναν περιπλεγμένο συλλογισμό που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν λειτουργούμε κατά συνείδηση ή από συμφέρον. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με την κατάθεσή της γιατί όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν φίλη με τον Λιγνάδη. Είναι φυσιολογικό να καταχειροκροτήθηκε όταν επελέγη διευθυντής του Εθνικού διότι κάποιοι τον είχαν ανάγκη».