Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα νωρίτερα στην οδό Παρίτση 44 στο Νέο Ψυχικό με φωτιά που ξέσπασε σε οικογενειακή πολυκατοικία με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της. Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 11:00 σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Η Αναστασία Γραμματικοπούλου, ανιψιά της 63χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην πυρκαγιά εξήγησε στο Newsbeast τι συνέβη: «Όλη η πολυκατοικία είναι οικογενειακή. H θεία μου που μένει στον τρίτο όροφο, μόλις είδε τους πυκνούς καπνούς προσπάθησε να γλυτώσει και μιλώντας με κάποιον στο τηλέφωνο αυτός τη συμβούλευσε να ανέβει στην ταράτσα. Στην προσπάθεια της αυτή όμως έπαθε πανικό και σε συνδυασμό και με τις αναθυμιάσεις έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Στο διαμέρισμα που έπιασε φωτιά στον πρώτο όροφο για λόγο που δεν γνωρίζουμε ακόμα, μένει η 73χρονη πρώτη ξαδέρφη της θείας μου. Είναι μια γυναίκα που έχει χάσει και τον άντρα της και τον γιο της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα από τις αναθυμιάσεις και αυτή. Τώρα μόλις της ανακοίνωσαν τον θάνατο της ξαδέρφης της και κατέρρευσε ψυχολογικά.

Και ναι, η θεία μου είχε μόλις γίνει γιαγιά. Έχει δύο κόρες. Η μια κόρη της την έκανε γιαγιά αλλά πριν από δύο ημέρες όχι πριν από μερικές ώρες όπως λένε. Και το μωρό πρόλαβε και είδε και στο μαιευτήριο πήγε και μας κέρασε όλους για τα γεννητούρια».