Την παραίτησή του από τον Σασμό υπέβαλε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, μετά την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου ότι τη βίασε το 2010.

Ο σκηνοθέτης μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αρνείται τις κατηγορίες και προσφεύγει όπως ανέφερε στη δικαιοσύνη. «Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί,…

Posted by Kostas Kostopoulos on Wednesday, May 4, 2022

Κάτω από την ανάρτησή του σκηνοθέτη πολλά ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης. Η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρει: «Κώστα μου, συνεργάσθηκα μαζί σου άψογα. ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός υπαινιγμός ή πλανήθηκε στον αέρα οτιδήποτε σχετικά με τις γυναίκες συνεργάτιδες σου. μας τιμούσες όλες και πάντα οι σχέσεις ήταν απόλυτα επαγγελματικές.

Ο συνθέτης Νίκος Τερζής, μεταξύ άλλων, που έχει γράψει τα τραγούδια του Σασμού σχολίασε: «Το τι είσαι το ξέρουμε πολύ καλά. Ελπίζω να πληρώσει απο την δικαιοσύνη, γιατί το ψέμμα, και η συκοφαντία διώκονται».

Από την πλευρά της η ηθοποιός Άννα Ρεζάν γράφει: «Είμαστε στο πλευρο σου .Με χαρά θα κατέθετα δημόσια για σένα ότι εκτός από ωραίος άνθρωπος ,είσαι πάντα κύριος και φέρεσαι άψογα σε όλους σου τους συνεργάτες. Ως γυναίκα που έχουμε αρκετές φορές συνεργαστει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό… και δεδομένου του ότι σε έχω συστήσει σε τόσες αλλες γυναίκες ώστε να συνεργαστείτε, έχω πάντα να λέω πόσο άψογος είσαι απέναντι μου».