Τη δύναμη ψυχής της Ιωάννα Παλιοσπύρου χαιρετίζουν οι χρήστες του Twitter οι οποίοι υποκλίνονται στο θάρρος της και στην απόφασή της να δείξει το πρόσωπό της περίπου δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Ένα σχεδόν 24ωρο πριν η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανιστεί στην εκπομπή του Σταυρού Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» και μιλήσει ανοιχτά για τα χειρουργεία της και τον αγώνα μου δίνει καθημερινά ώστε να σταθεί στα πόδια της ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία της, στην οποία κρατά τη μάσκα στο χέρι και αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα ”την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη λεζάντα της φωτογραφίας της και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Όλο το Twitter στο πλευρό της Ιωάννας

Εκτός από όσους σχολίασαν κάτω από τη δημοσίευση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram αρκετοί ήταν και όσοι έδειξαν τη συμπαράστασή τους μέσω μηνυμάτων στο Twitter.

Δείτε μερικά από τα tweets: