Η νέα σειρά από σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης της Kärcher WD, εγγυάται να σας κερδίσει και να προσθέσει τον WOW παράγοντα στην καθημερινότητα σας, τόσο λόγω της απαράμιλλης αντοχής τους, αλλά και χάρη στη πολυμήχανη φύση της σειράς, που δεν περιορίζεται στην απομάκρυνση της σκόνης ή στις κλασικές αποστολές μίας κοινής σκούπας. 

Η σειρά WD έρχεται να σας εκπλήξει με πέντε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων για να καλύψει όλες τις ανάγκες για μέσα και έξω από το σπίτι. Η επιστημονικά μελετημένη εργονομία τους κάνει τη σειρά WD της Kärcher κυριολεκτικά το δεξί σας χέρι από τον καθαρισμό της απλής σκόνης, της στάχτης, του σπιτιού, του γκαράζ, του μπαλκονιού, του κήπου ακόμα και της σκληρής ανακαίνισης, κρατώντας τα πάντα συναρπαστικά καθαρά, ό,τι και αν συμβεί!

H Kärcher συνεχίζει να προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού είτε αφορούν εξωτερικές είτε εσωτερικές εργασίες του σπιτιού, με τις νέες σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD. Μέσα από την κορυφαία της τεχνολογία, η απόλυτη εταιρεία συστημάτων Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τις σκούπες ώστε να επιτυγχάνουν ξηρή και υγρή αναρρόφηση χωρίς αλλαγή φίλτρου, με μοναδική δύναμη και αποτελεσματικότητα αλλά και ταυτόχρονα με τη μέγιστη συγκριτικά οικονομία ρεύματος.

Η σειρά WD είναι διαθέσιμη στα συνεργαζόμενα καταστήματα και online στο site Kärcher.