Σήμερα στο Survivor 5 ακολουθεί διαδικασία αποχώρησης, η οποία έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα, καθώς κρίνεται η ενότητα στους Μαχητές. Μάλιστα, σήμερα η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη, με τα πρώτα πλάνα να δείχνουν έντονους καβγάδες.

Σύμφωνα με ενημερωτικές εκπομπές και όπως αναφέρει η «Super Katerina», ο Γιώργος Λιανός κρύβει μια έκπληξη, που θα αποκαλύψει το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού. Ανδρέας Ματθαιακάκης, Πελαγία Καζολέα και Σπύρος Μαρτίκας κρέμονται με αγωνία από τα χείλη του παρουσιαστή.

Παρόλα αυτά, σήμερα έρχεται βόμβα, σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές σε εκπομπές, καθώς αρχικά φεύγει η Πελαγία, που φαίνεται ότι παίρνει τις λιγότερες ψήφους, όμως στη συνέχεια έρχεται η απόλυτη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Πουλής αποχωρεί οικειοθελώς και έτσι προκύπτουν δύο σενάρια. Το πρώτο θέλει διπλή αποχώρηση σήμερα, ενώ το δεύτερο αναφέρει πως η Πελαγία θα έχει ακόμα μία ευκαιρία και θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, αυτό το σενάριο ενισχύεται από το γεγονός, πως ο Αντζούν δεν σχεδιάζει να στείλει σύντομα ενισχύσεις στον Άγιο Δομίνικο, οπότε μία σύντομη αποχώρηση, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο σχεδιασμό του ριάλιτι επιβίωσης.