Συγκλονισμένη είναι η Άνδρος με πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες. Πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης οικόσιτων ζώων ταυτόχρονα με απειλή περί σωματικής ακεραιότητας.

Μια γυναίκα από χωριό της Άνδρου, ονόματι Ιωάννα, βρήκε τα ζώα της, μια κατσίκα και μια γάτα σκοτωμένα φρικτό τρόπο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα syrospress.gr. Επίσης, ο δράστης της άφησε απειλητικό σημείωμα, που έγραφε «πρόσεχε μόνη σου».

Μια φίλη της γυναίκας μιλώντας στην ίδια πηγή, ανέφερε τα εξής: «Η Ιωάννα, βίωσε κάτι φρικτό. Ένα τέρας, της άφησε απειλητικό σημείωμα και σκότωσε ζώα της. Η Ιωάννα έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ιωάννα ζει με την κόρη της και τα ζώα τους σε ένα χωριό στην Άνδρο, και κάποιος, που προφανώς δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός μια γυναίκα να ζει μόνη της και ανεξάρτητη, την απειλεί καταφανώς, σκοτώνοντας με φρικτό τρόπο τη γάτα της και ένα κατσικάκι».

Κάτι ανάλογο έχει ξανασυμβεί σε άλλο χωριό και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα υπάρχουν ενδείξεις και για το ποιος βρίσκεται πίσω από τις αποτρόπαιες πράξεις.