Διανύουμε πλέον μια εποχή που όλους μας έχει αλλάξει: τις αξίες μας, τις προτεραιότητες, τον τρόπο που αναζητάμε τις απολαύσεις και τη χαρά.

Η εταιρεία L’ Artigiano έρχεται να «αγκαλιάσει» τη νέα άποψη της «dolce vita», έτσι όπως την εφευρίσκουν εκ νέου οι Έλληνες το 2015. Ένα brand για delivery ποιοτικού ιταλικού φαγητού δεν μπορεί παρά να συνδεθεί με τις αυθόρμητες καθημερινές στιγμές με φίλους, τις απλές, προσιτές απολαύσεις που μας δίνουν εξίσου μεγάλη χαρά με αυτή που μπορούσαμε να «αγοράσουμε» κάποτε.

Τα ζυμαρικά, η πίτσα, αλλά και το ριζότο ανήκουν στα λατρεμένα πιάτα των Ελλήνων. Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε μια αυθεντική ιταλική γεύση, γι’ αυτό και στο θέμα αυτό δεν χάνουμε ευκαιρία να δοκιμάσουμε καθετί καινούριο.

Δύο νέες αυθεντικές ιταλικές συνταγές, η μία καλύτερη από την άλλη, κάνουν δυναμική εμφάνιση στην κουζίνα της L’ Artigiano, την οποία υπογράφει ιταλός chef:

Risotto Gamberetti: Ρύζι με γαρίδες, μαϊντανό, φρέσκια ντομάτα και κολοκυθάκι αρωματισμένα με ελαφριά κρέμα γάλακτος.

Risotto Verdura: Ρύζι με καρότο, φρέσκα μανιτάρια και κολοκυθάκι, γκράνα παντάνο, σαφράν και κρέμα γάλακτος πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Η απόλαυση L’ Artigiano δεν είναι τυχαία: φρέσκα διαλεχτά υλικά, κανόνες που τηρούνται ευλαβικά, συνταγές που ανανεώνονται για να ανταποκρίνονται συνέχεια στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Εξάλλου, το μυστικό της επιτυχίας της εταιρείας είναι η υψηλή τεχνογνωσία, η συνεχής υποστήριξη, ενώ τα πιάτα της, μαγειρεύονται αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας.