Εκατοντάδες Έλληνες και φέτος επέλεξαν το Ντουμπάι για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση και τη διασκέδαση στην Ελλάδα, λόγω της επέλεσης της μετάλλαξης Όμικρον. Κατά μέσο όρο το άτομο θα πληρώσει από 800 μέχρι και 1.500 ευρώ στο δημοφιλές θέρετρο.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρα πολλά τηλεφωνήματα και από συναδέλφους djs οι οποίοι έψαχναν γιατί εδώ ακυρώνονταν όλα τα events. Είχα κ πολλούς φίλους κ γνωστούς που ήθελαν να τους βρω διαμονή.», δήλωσε η Άντζελα Παντέλη, εργαζόμενη ως DJ στο Ντουμπάι, σύμφβωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, μάλιστα η θέση στο πρώτο τραπέζι σε ελληνικό δημοφιλές εστιατόριο φαίνεται να φτάνει και τις 5.000 ευρώ.

«Είναι λόγω της έκθεσης (Expo) φέτος που γίνεται, είναι απ’ όλες τις χώρες επισκέπτες και ειδικά για γιορτές έχει μεγάλη προσέλκυση κόσμου και τουρισμού. Έχουν προγραμματιστεί κάποια ρεβεγιόν και κάποια event μεγάλα, αλλά σίγουρα με κριτήρια και παρεμβάσεις της κυβέρνησης να τηρηθούν κάποια μέτρα σωστά, καθιστοί, με αποστάσεις», δήλωσε ο DJ στο Ντουμπάι.

Μπορεί ο εμβολιασμός στα Εμιράτα να αγγίζει το 100% και ο μόνος περιορισμός που υπάρχει στους πολίτες να είναι να φορούν μάσκες στους δρόμους, όμως η επέλαση της Όμικρον επηρεάζει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και σε αυτήν την πόλη.

Χαρακτηριστικό πως η συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τους Gipsy Kings ακυρώθηκε, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής, επειδή αρκετά μέλη στις μπάντες των καλλιτεχνών νόσησαν και έτσι δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι το Ντουμπάι.