Τα 30 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης της στην ελληνική αγορά γιόρτασε η Kärcher Greece μαζί με φίλους και συνεργάτες, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Βορρέ.

Η εορταστική εκδήλωση ήρθε ως επιστέγασμα της ολοκλήρωσης του ψηφιακού συνεδρίου που υλοποιήθηκε από την Kärcher Greece το προηγούμενο διάστημα, όπου και παρουσιάστηκαν τα νέα πλάνα της εταιρίας για το επόμενο έτος. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα στις κατηγορίες Home and Garden και στις κατηγορίες του επαγγελματικού εξοπλισμού, τα οποία θα διατεθούν από τη νέα χρονιά στην αγορά.

Το εντυπωσιακό σκηνικό ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταυτότητα του Μουσείου Βορρέ, όπου τα προϊόντα της Kärcher Greece ως άλλα εκθέματα εντυπωσίασαν τους καλεσμένους με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους. Ιδιαίτερο στίγμα στη βραδιά έδωσαν οι τρεις κίτρινες καρδιές της ενέργειας κοινωνικής ευθύνης «Καθαρή Εβδομάδα», που πραγματοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος με την υποστήριξη της Kärcher Greece, υπενθυμίζοντας σε όλους το δυναμικό «ευχαριστώ» που ειπώθηκε προς τους υπαλλήλους της καθαριότητας το προηγούμενο διάστημα.

Οι προσκεκλημένοι της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ειδικές ξεναγήσεις στην Πινακοθήκη όπου θαύμασαν την πλούσια συλλογή μοντέρνας τέχνης, αλλά και στο Πυργί, το ιδιαίτερο σύμπλεγμα οικημάτων που φιλοξενεί έργα ελληνικής λαϊκής τέχνης από τις αρχές του αιώνα.

Η Kärcher Greece τα τελευταία 30 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανάγκη του καταναλωτή αλλά και του επαγγελματία, προσφέροντας τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της, ενώ παραμένει ενεργή  και συνεπής με συνεχή παρουσία και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τις δράσεις εταιρικής πρωτοβουλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα covid.