Πορεία διαμαρτυρίας για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που αφορά στη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος, πραγματοποίησαν το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενα σε σχετικό κάλεσμα της τοπικής γραμματείας της οργάνωσης.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κτίριο του ΙΚΑ στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Δελής, πραγματοποίησε ομιλία. Στο κτίριο του ΙΚΑ αναρτήθηκε πανό με το αίτημα για «καμία δέσμευση ταμειακών διαθεσίμων και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, του ΟΑΕΔ, των ΟΤΑ, των Πανεπιστημίων, των Δημόσιων Φορέων».

Η πορεία κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς το ΥΜΑΘ, για να καταλήξει στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου εκπρόσωποι του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΑΠΘ, που συμμετείχαν στην πορεία, συναντήθηκαν με την αναπληρώτρια πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων Παρασκευή Αργυροπούλου – Πατάκα και την αναπληρώτρια πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων, Αριάδνη Στογιαννίδου.