Ο Γιώργος Τράγκας ήρθε αντιμέτωπος με τον κορονοϊό και δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ο δημοσιογράφος έφυγε νικημένος από τον κορονοϊό σε ηλικία 72 χρόνων σκορπίζοντας θλίψη. Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε εμβολιαστεί, κάτι για το οποίο προσπαθούσε να τον πείσει να το κάνει ο προσωπικός του γιατρός, Χρήστος Ζούπας.

«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πείσω να κάνει το εμβόλιο. Επιτακτικά επί ένα μήνα περίπου προσπαθούσα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητά κανείς ποιος φταίει και ποιος όχι. Δεν πίστευε ότι μπορεί να προσβληθεί και να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία. Νόμιζε ότι ήταν άτρωτος, ήθελε να το περάσει στο πόδι με μια αντιβίωση» είπε ο Χρήστος Ζούπας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας (20/12).

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε ο ο εκπρόσωπος Τύπου των «Ελεύθερων Ανθρώπων», Πάρις Κουρτζίδης.

«Είναι δύσκολο χωρίς τον Γιώργο Τράγκα. Δεν δέχομαι ότι έχει πεθάνει. Δεν περιμέναμε ότι θα φύγει έτσι. Δεν πείστηκε από το εμβόλιο. Δεν υπήρχε κάποια παρέα συνεργατών ή φίλων που να τον “έφαγαν” ή να τον επηρέασαν, δεν υπάρχει. Είχε παράπονο να τον λένε ακραίο, αντιεμβολιαστή ή αρνητή», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» ο Πάρις Κουτζίδης.