Ξεχωριστή θέση στο διαδίκτυο έχει τις τελευταίες ώρες η τοποθέτηση ενός ιερέα από την Κοζάνη για το θέμα της πανδημίας και του εμβολιασμού.

Μιλώντας στο Top Channel, ο παπα-Νικόλας χρησιμοποιώντας απλό λόγο και τις κλασσικές ντοπιολαλιές παρέθεσε την άποψή του.

«Πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες… μορφωμένοι τα λένε αυτά. Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι» λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο παπα-Νικόλας διηγείται και την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της.

«Ποιος πνευματικός σου; Μ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με ρωτούσε εμένα τι γράφει», ανέφερε ο ιερέας.

«Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε στο απολαυστικό ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας και περιγράφοντας την στιγμή που ρωτά αντιεμβολιαστή σε… ποιο χέρι θα μας βάλουν τον σατανά με το εμβόλιο ρίχνοντας μάλιστα και μία… μούτζα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: