Σοκάρει η καταγγελία που έκανε μία καθηγήτρια στη Λάρισα ότι βιάστηκε από τον προϊστάμενό της ενώ είχαν πάει σε παραλία της περιοχής μετά τη δουλειά. Φως στην υπόθεση που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, αναμένεται να ρίξει το φόρεμα της εκπαιδευτικού, στο οποίο υπάρχουν ίχνη σπέρματος και το οποίο τη Δευτέρα θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου όταν η καθηγήτρια βγήκε με τον προϊστάμενό της για διασκέδαση. Εξίσου σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με την καταγγελία της καθηγήτριας, όπως μετέδωσε το Mega, άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Θωμά Παπαλιάγκας, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» επισήμανε πως η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις. Όπως αναφέρει, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και στη παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική. Όταν σταμάτησαν πριν κατέβουν από το αμάξι, της πρότεινε να πιούνε ένα πρώτο ποτό μέσα στο αυτοκίνητο, όπου και συνέβη ο βιασμός στο χώρο ενός πάρκινγκ.

Από την πλευρά του ο άνδρας υποστηρίζει ότι προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. «Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Είμαι σε επικοινωνία με δικηγόρο για να δω πώς θα αντιμετωπίσω το θέμα που δεν αληθεύει. Πώς θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, αυτό με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ συγχυσμένος, και στενοχωρημένος. Είμαι παντρεμένος με παιδιά» δήλωσε χθες, Πέμπτη, στην εκπομπή TLive του Alpha.