Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι δύο νεαροί, 16 και 27 ετών αντίστοιχα, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του 5ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Γιαννιτσών.

Ο 16χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολόνα που έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος και ένας 27χρονος. Συνελήφθησαν ο 16χρονος αναβάτης και ο 60χρονος διοργανωτής του αγώνα.

Οι δύο τραυματίες ήταν υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης. Αρχικά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το Mega.

Και οι δύο υποβλήθηκαν σε επέμβαση στο κεφάλι με την κατάσταση του 27χρονου να θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη και οι επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για τη ζωή του.

Ο αγώνας διεκόπη και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την οριστική ακύρωσή του. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι των ανθρώπων που χτύπησαν από την πτώση της κολόνας με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται κρίσιμες.