Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Μπούρα, προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων της πόλης που, σε ανακοίνωσή τους, χρησιμοποίησαν τον χαρακτηρισμό «σκυλί» για τον Πρύτανη. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους οι φοιτητές, αντιδρούν καθώς το άνοιγμα των σχολών τους είναι, όπως λένε, ακόμα «στον αέρα» αλλά και γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο των μαθημάτων με τηλεκπαίδευση σε ορισμένα τμήματα του Πανεπιστημίου. Οι φοιτητές καλούν σε συγκέντρωση στην Πρυτανεία και χαρακτηρίζουν τον κ. Μπούρα «πιστό σκυλί της κυβέρνησης».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πατρών, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει: «Λυπάμαι ειλικρινά για τα ψεύδη, τη φρασεολογία και για τα επιχειρήματα από νέους ανθρώπους και ειδικά τους φοιτητές μας! Δεν τιμά κανέναν να αποκαλείται ο εκλεγμένος Πρύτανης “σκυλί”. Η φράση αυτή είναι απαράδεκτη για όλους μας!

Η Σύγκλητος όπως πάντα θα δεχθεί εκπροσώπους των φοιτητών να εκφράσουν τις θέσεις τους. Επίσης το γραφείο του Πρύτανη είναι πάντα ανοιχτό να δεχθεί και να συζητήσει με τους φοιτητές μας, όπως έχει κάνει στο παρελθόν. Θερμά παρακαλώ προσωπικά τους φοιτητές μας να εμβολιαστούν, να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας, να φοράνε μάσκα και να έλθουν στο Πανεπιστήμιο. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν το Πανεπιστήμιο να γίνει χώρος άγονων αντιπαραθέσεων και διχασμού. Να παραμείνει χώρος διακίνησης των ιδεών, της Αμφισβήτησης, της Γνώσης και της Παιδείας!».

ΚαλημέραΛυπάμαι ειλικρινά για τα ψεύδη, τη φρασειολογία και για τα επιχειρήματα από νέους ανθρώπους και ειδικά τους…

Posted by Christos Bouras on Tuesday, September 28, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.