Για πρώτη φορά μετά την πανδημία αθλητές από όλα τα τμήματα του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να μιλήσουν στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης ενόψει  της έναρξης των πρωταθλημάτων. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με τη winmasters για 3η συνεχή σεζόν.

Το «παρών» στην ειδική εκδήλωση που διεξήχθη στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Φαληρικού Σταδίου, έδωσαν οι αρχηγοί όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού οι οποίοι και αποκάλυψαν του στόχους της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Παράλληλα, η winmasters βράβευσε τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας τα σπουδαία επιτεύγματα τους σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο το 2021.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Θωμάς Τζόκας απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Θοδωρή Βλάχο, ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας Πόλο Ανδρών, ως εκπρόσωπο των ασημένιων Ολυμπιονικών του Τόκιο και στον κ. Χάρη Παυλίδη, προπονητή της ομάδας Πόλο Γυναικών, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της Media Day και με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, o κ. Τζόκας δήλωσε επίσης: «Η winmasters θα είναι για 3η συνεχή χρονιά  μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υποστήριξη του αθλητισμού. Στρατηγικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Ολυμπιακό αποτελούν εφαλτήριο για την καθιέρωση της winmasters στην ελληνική αγορά. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία και καλή επιτυχία».

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας