Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα άτομα τα οποία είναι ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Όπως μεταδίδει το GRTimes.gr οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες, πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ», κατά της κυβέρνησης και υπέρ της Μακεδονίας και της ορθοδοξίας, αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγη ώρα πορεία.

Η ΕΛΑΣ έχει στήσει από νωρίς φραγμούς ούτως ώστε οι διαδηλώσεις που θα γίνουν απόψε να μη φτάσουν στο Συνεδριακό Κέντρο “Βελλίδειο” όπου θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 η ομιλία του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, εκατοντάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ από αέρος αναμένεται να συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και drone.

Στις 18.00 υπάρχει κάλεσμα από τον Ηλία Κασιδιαρη για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές, στην οποία θα μιλήσει μέσω διαδικτύου, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία.

Την ίδια ώρα, ανάλογη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί μπροστά και γύρω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις φωτογραφίες: