Το δικό του «αντίο» είπε ο Τέρενς Κουίκ στον καλό του φίλο και κουμπάρο, Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 81 ετών.

Ο δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Καλό παράδεισο καλέ μου φίλε.Μας αφήνεις με τις πιό όμορφες αναμνήσεις.(Ο πρώτος σου δίσκος).Και τώρα πήρες (μάνα μου μανίτσα μου) τη βαλίτσα σου &μας τη κοπάνησες.Καλό ταξίδι πρίγκιπα.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Άντζελα,τη Μαρία &σε όλη την οικογένεια».

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Τέρενς Κουίκ μίλησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για τον κουμπάρο του Τόλη Βοσκόπουλο.

 «Τον πρωτογνώρισα τον 1968 όταν τραγούδαγε στην Ιωάννου Δροσοπούλου και τότε είχε βγάλει το σουξέ του “Μάνα μου μανίτσα μου, θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα την κοπανήσω”.

Μας την κοπάνησε σήμερα σε άλλους παραδείσους. Ο Τόλης ήταν ένα πάρα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Γενικά ήταν πάρα πολύ ευγενής, μία προσωπικότητα που δεν μπορούσε παρά να έχει τον σεβασμό σου και βεβαίως ένας φοβερός καλλιτέχνης. Ήταν άψογα ντυμένος πάντα, σεβόταν τον εαυτό του και τους μουσικούς του. Ήταν ο πρίγκιπας σε όλη του την έκφανση. Όταν βρέθηκε στον δρόμο του η Άντζελα και κάναμε την εκπομπή για τον ΑΝΤ1 εκεί ο Τόλης ξαναγεννιότανε και ήταν η εκπομπή που της έκανε επίσημα πρόταση να παντρευτούν και εμένα να τους παντρέψω στην Κέρκυρα.

Η κουμπαριά ήταν κάτι που μέτρησε πάρα πολύ για μένα. Σήμερα το πρωί έπαθα ένα σοκ. Αντάλλασσα κάποια μηνύματα με την Άντζελα. Αφήνει πίσω αναμνήσεις τεράστιες» είπε μεταξύ άλλων ο Τόλης Βοσκόπουλος.