Την συνεργασία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο θυμήθηκε ο Νίκος Βέρτης και θέλησε να πει και εκείνος με την σειρά του, το δικό του «αντίο» στον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού ο οποίος έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας.

Ο Νίκος Βέρτης είναι συγκινημένος με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά, πως ο «πρίγκιπας» τον τίμησε με την συνεργασία του και την στήριξη του.

Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Βέρτης έγραψε για τον Τόλη Βοσκόπουλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος.

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ’ το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο…Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ…».