«Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουργίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρήτης μετά από επεισόδιο θρόμβωσης.

Πρόκειται για μια από τις 5 περιπτώσεις που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.

«Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο» περιέγραψε ο σύζυγος της 44χρονης τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού.

«Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάναμε το εμβόλιο», είπε.

Ο ίδιος, δεν είχε κανένα σύμπτωμα έπειτα από την χορήγηση της δόσης εντούτοις η γυναίκα του μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό, ένιωσε πως δεν είναι καλά έχοντας, όπως περιγράφει ο κ. Κρυοβρυσανάκης, απίστευτο πόνο στο κεφάλι και θόλωση της όρασης και ενώ η 44χρονη δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο άτυχος σύζυγός δήλωσε πως αποδέχεται πως μιλάμε για κάτι πολύ σπάνιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μας έτυχε, ήμασταν στους ανθρώπους που επιβεβαιώνουμε το νούμερα» εύλογα όμως, δεν μπορεί να νιώθει πως η γυναίκα του αποτελεί απλώς ένα νούμερο στατιστικής, ανάμεσα στα απειροελάχιστα περιστατικά.

Δείτε τις δηλώσεις του συζύγου στο 10ο λεπτό: