Έξι ημέρες μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega πέραν της επικήρυξης με 300.000 ευρώ οι Αρχές «ποντάρουν» πολλά στο γενετικό υλικό που άφησαν πίσω τους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. από τους εκατοντάδες φακέλους από κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων έχουν βάλει στο στόχαστρο για ανάλυση 12 συγκεκριμένα περιστατικά. Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο των Αρχών για το που βρισκόταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ένα ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι, που άλλαξαν μια για πάντα τις ζωές του 32χρονου πιλότου και της κόρης του σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολάιν, να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Από τις Αρχές αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.