Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο στη Λαμία. Μία γιατρός ενώ και η ίδια είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προσπαθούσε να αποτρέψει τους πολίτες από το να εμβολιαστούν.

Η γιατρός έκανε τη βάρδια της και όταν συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο όσων πήγαιναν να εμβολιαστούν προσπαθούσε να τους πείσει να μην κάνουν το εμβόλιο λέγοντάς τους απίθανα πράγματα.

Στο εμβολιαστικό κέντρο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και η κατάσταση ηρέμησε όταν έφτασε στο Κέντρο ο γιατρός και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό και καθησύχασε τον κόσμο.

«Ναι, υπήρχε γιατρός που έλεγε ότι εμβολιαζόμαστε με δική μας ευθύνη. Έχουν γίνει διάφορα τραγελαφικά, έχει ενημερωθεί ο διοικητής και θα ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη οδός. Είναι γυναικολόγος η συγκεκριμένη γιατρός, στο κέντρο υγείας. Είναι από το Σεπτέμβριο μαζί μας, είναι νέα γιατρός. Δεν γνωρίζαμε αν είναι αρνήτρια του εμβολίου. Έχουμε ξεπεράσει μέχρι σήμερα του 4.200 εμβολιασμούς» είπε μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης (12/5) ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαμίας.

«Δυστυχώς για εμάς η γιατρός ήταν σε άδεια ειδικού σκοπού και δεν ήταν στη διαδικασία του εμβολιασμού. Στη διαδικασία του εμβολιασμού μπήκε από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν από τις πρώτες που έκανε το εμβόλιο. Εξ όσων γνωρίζω δεν είχε παρενέργειες», εξήγησε ο κ. Καραγεώργος.

«Δόθηκε εντολή από την 5η υγειονομική Περιφέρεια να τεθεί σε διαθεσιμότητα και ακολουθείτε η διαδικασία» τόνισε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαμίας.

«Για το περιστατικό με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι υπάλληλοι του κέντρου. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της. Δεν υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας. Είμαστε σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος. Δεν ήταν έτσι πριν», σημείωσε.