Ανακοίνωση για τον θάνατο του 28χρονου Σομαλού μετανάστη στη ΒΙΑΛ της Χίου εξέδωσε το υπουργείο Μετανάστευσης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με τρωκτικά να τον τρώνε.

Ο 28χρονος βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα του Πάσχα (03.04) από συμπατριώτες του, οι οποίοι και ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία. Ο στρατιωτικός γιατρός που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι είχε δύο πληγές, στο αυτί και στο αριστερό χέρι, πιθανότατα από δάγκωμα ποντικού. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πέθανε από εισρόφηση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στην αποκρουστική εικόνα τρωκτικών που έτρωγαν τις σάρκες του άτυχου Σομαλού.

Η ανακοίνωση του υπουργείου

Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου 2021 στις 12:00 Σομαλός μετανάστης ετών 28 στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν συμπατριώτες του, οι οποίοι και ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία.

Ο στρατιωτικός γιατρός που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός τουλάχιστον για 10 – 12 ώρες, ενώ παρατήρησε ότι είχε δύο πληγές, στο αυτί και στο αριστερό χέρι, πιθανότατα από δάγκωμα ποντικού.

Έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν παρατηρήθηκαν πουθενά μώλωπες, κακώσεις, ή πληγές από αιχμηρό αντικείμενο.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πέθανε από εισρόφηση και τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά από την νεκροψία που θα διενεργηθεί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.