Με τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, τα χέρια μας θα λυθούν και θα μαγειρέψουν τις πιο ωραίες πασχαλινές συνταγες, που θα κάνουν όσους τις γευτούν, να γλείφουν τα δάχτυλά τους. Η στιγμή που περιμένουν όλοι οι καλοφαγάδες έφτασε!

Ας τα πάρουμε όλα όμως με τη σειρά. 

Η μαγειρίτσα έχει πολλές παραλλαγές αλλά πολλοί είναι εκείνοι που την κλασική εκδοχή της, δεν την αλλάζουν με τίποτα. Κάθε χρόνο, τη βραδιά της Ανάστασης, όλα τα σπίτια στην Ελλάδα μυρίζουν παραδοσιακή μαγειρίτσα, αχνιστή και λαχταριστή. Η μαγειρίτσα της Αργυρώς σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Εξαιρετικά απλή και εύκολη συνταγή, με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ο λόγος που επιλέγουμε να μαγειρέψουμε μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο είναι γιατί τότε ουσιαστικά τελειώνει η μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής που ξεκίνησε την Καθαρά Δευτέρα. Με την μαγειρίτσα, η μετάβαση από την νηστεία στην κρεατοφαγία του Πάσχα, γίνεται σταδιακά. Με μεγάλη διαφορά, η μαγειρίτσα της Αργυρώς είναι αυτή που μαγειρεύεται με ευκολία και απόλαυση. Από το πρώτο στάδιο, του πώς καθαρίζουμε τα έντερα και τα εντόσθια μέχρι και την τελευταία προσθήκη του άνηθου, η Αργυρώ μας εξηγεί βήμα – βήμα πώς να φτιάξουμε την πιο νόστιμη μαγειρίτσα με μαρούλι φρικασέ, συκωτάκια και ρύζι κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η κλασική συνταγή με όλα τα μυστικά για την αγαπημένη γεύση της Ανάστασης!   

Και κάπως έτσι φτάνουμε στην Κυριακή του Πάσχα. Η μέρα “απαιτεί” αρνι αλλά και κοκορετσι στα κάρβουνα, αναλόγως με τα γούστα. Η πιο ωραία συνταγή όμως με όλα τα μυστικά είναι η παραδοσιακή συνταγή για αρνί στη σούβλα της Αργυρώς.  Πώς όμως θα προετοιμάσουμε το αρνάκι και πώς θα το δέσουμε πάνω στη σούβλα; Τι πρέπει να προσέξουμε; Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες της Αργυρώς και το αρνί σας θα βγει πάντα καλοψημένο, ζουμερό, τρυφερό και με τραγανή πετσούλα. Αρνί στη σούβλα για να ψήσεις φέτος σαν επαγγελματίας. Δες τη συνταγή και ψήσε το καλύτερο αρνί μαζί μας βήμα – βήμα φέτος. Για Πασχαλινό τραπέζι… πολλών αστέρων!

Προτιμάτε μήπως το κοκορέτσι; Το κοκορέτσι συνοδεύει πάντα το αρνί του Πάσχα και είναι ο πρώτος μεζές της παρέας μέχρι να ψηθεί το αρνί. Τι θα λέγατε να μαθαίνατε όλα τα μυστικά της Αργυρώς για το πιο νόστιμο παραδοσιακό κοκορέτσι; Όλη η τεχνική και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για το πιο ζουμερό και τραγανό κοκορέτσι στη σούβλα είναι εδώ και η Αργυρώ τα μοιράζεται μαζί μας. 

Το πασχαλινό τραπέζι χρειάζεται έμπνευση και συνταγές που θα σας απαλλάξουν από το άγχος και την έλλειψη χρόνου.  Ετοιμάστε και εσείς το παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι σας με την υπογραφή της Αργυρώς και γευτείτε το πιο νόστιμο Πάσχα της ζωής σας! Με τις συνταγές και τα μυστικά της Αργυρώς η επιτυχία είναι δεδομένη!