Δεν είναι λίγα τα ευτράπελα που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες κατά τη διάρκεια της προσπάθειας για μεγάλη έξοδο για τις μέρες του Πάσχα στα διόδια της Αττικής. Εκτός λοιπόν από τα ευφάνταστα που έχουν σκεφτεί οι συμπολίτες μας για να μπορέσουν να ταξιδέψουν έχουν υπάρξει και κάποιες επεισοδιακές καταστάσεις.

Όπως για παράδειγμα αυτή που έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην Ελευσίνα, όπου οι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Εκεί λοιπόν οι αρχές έκαναν σήμα σε ένα όχημα, όμως ο οδηγός του αντί να σταματήσει πάτησε γκάζι και άρχισε να κορνάρει, φεύγοντας προς Κόρινθο.

Αμέσως οι άνδρες της τροχαίας μπήκαν στα οχήματά τους και άρχισαν να τον καταδιώκουν, περιορίζοντάς τον λίγο πιο κάτω. Τον οδήγησαν σε αναστροφή και τον ανάγκασαν να επιστρέψει στα διόδια, όπου μπήκε στο ανακριτικό για να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΣΚΑΪ όπως είπε ο οδηγός, η γυναίκα του είχε άμεση ανάγκη να πάει στο γιατρό στην Κόρινθο όπου είναι ο φάκελός της.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ άκουσαν την δικαιολογία του και του επέτρεψαν να περάσει, αλλά κράτησαν τα στοιχεία του ώστε να έκαναν την επαλήθευση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.