Σοκάρουν οι καταγγελίες πρώην εργαζόμενης στο γηροκομείο στα Χανιά η οποία περιγράφει τα βασανιστήρια στους ηλικιωμένους τρόφιμους.

Όπως είπε τους «έδεναν σαν τα ζώα», τους έδιναν ηρεμιστικά χάπια, τους άφηναν για ώρες χωρίς να τους αλλάζουν, τους άφηναν με βρώμικα υποσέντονα, τους πέταγαν στα καρότσια, ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικό που τρύπαγαν με νεύρο έναν τρόφιμο για να βρούνε φλέβα.

Η ίδια επειδή την εμπιστεύονταν και άρχισαν να της εξομολογούνται διάφορα οι τρόφιμοι, την κατηγόρησαν για κακοποίηση και την απέλυσαν. Μάλιστα, όπως ανέφερε, όποτε ζητήθηκε από την ίδια το υλικό από τις κάμερες, το υλικό δεν υπήρχε καθώς το είχαν σβήσει.

«Για να κάτσει κάποιος εκεί πρέπει να γίνει σκυλί, να είναι δράκος, να είναι βαμπίρ και να εκπαιδεύει μετά αυτούς που πηγαίνουν στον χώρο. Μιλάμε για σαδιστές» τόνισε.

Η πρώην εργαζόμενη είπε πως οι τρόφιμοι γίνονταν καταθλιπτικοί γιατί ούτε καν τους μίλαγαν, ενώ σημείωσε ότι όσο εργαζόταν στο γηροκομείο πέθαναν τουλάχιστον 20 με 25 άνθρωποι.

«Έρχονταν οι άνθρωποι υγιείς και σε μια βδομάδα ήταν σαν τσουβάλια, δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα χέρια τους, ήταν καταθλιπτικοί, δεν ήθελαν να φάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως όλη νύχτα τους είχαν δεμένους.

«Έχω ακούσει να λείπουν αντικείμενα όπως μασέλες, δόντια χρυσά, η βέρα μια κυρίας» ανέφερε, «όταν έρχονταν συγγενείς τους να τους πάρουν».

Ακούστε τις σοκαριστικές καταγγελίες:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.