Σκηνές τρόμου έζησαν περαστικοί και οδηγοί αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, όταν τσιλιαδόρος περίμενε με την καραμπίνα στα χέρια έξω από το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου τους συνεργούς κατά διάρκεια ληστείας στα ΕΛΤΑ της Χαλάστρας.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 29 Μαρτίου με έναν αυτόπτη μάρτυρα να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τι γινόταν έξω από το κατάστημα κατά τη διάρκεια της ληστείας. Στο βίντεο που παρουσιάζει το voria.gr, φαίνεται ο οδηγός ενός κόκκινου οχήματος και ο τσιλιαδόρος της πενταμελούς συμμορίας να αναμένουν τους υπόλοιπους τρεις συνεργούς τους που βρίσκονται εντός του υποκαταστήματος προκειμένου να αρπάξουν λεία ύψους 35.000 ευρώ, όπως διαπιστώθηκε αργότερα.

Κρατώντας την καραμπίνα του και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο άνδρας επιτηρεί για τουλάχιστον 90 δευτερόλεπτα τη γύρω περιοχή, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται οι τρεις συνεργοί, με τον έναν εξ αυτών να κρατά έναν μεγάλο σκουρόχρωμο σάκο με τα χρήματα.

Οι ληστές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μπαίνουν μέσα στο κόκκινο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται πριν καταφτάσει η αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ κατήγγειλε ότι οι ληστές την κλότσησαν στα πλευρά και την τραυμάτισαν στον αυχένα με όπλο που κρατούσαν, με αποτέλεσμα να τη ρίξουν κάτω.
Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο: