Η Praktiker Hellas,το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, αλλάζει και πάλι τη διάθεση και το σπίτι μας. Πως; Με μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 καταστήματα ή στο e-shop Praktiker.gr, έως τις 14 Φεβρουαρίου, όσοι λατρεύουν τα μαστορέματα, θα βρουν τεράστια ποικιλία για τις μικρές ή τις μεγάλες εργασίες τους και ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ σε ΟΛΑ τα ηλεκτρικά εργαλεία χειρός!

Ακόμη, μπορούμε να βρούμε χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές εκπτώσεις όπως:

  • -50% σε όλες τις σειρές σποτ εξωτερικού χώρου
  • -30% σε όλα τα πατάκια αυτοκινήτου
  • -30% σε όλα τα παπλώματα και τις κουβέρτες
  • Προσφορές 1+1 Δώρο σε ξεχωριστά είδη.

Ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών, μπορούμε να ανακαλύψουμε τα είδη που θα δώσουν μια νέα πνοή στον χώρο μας και θα μας ανανεώσουν ολοκληρωτικά.

Και έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τις αγορές μας στις ανάγκες μας, μέσα από τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που παρέχει η Praktiker, όπως:

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, είναι για ακόμη μια φορά δίπλα στους καταναλωτές εξασφαλίζοντάς τους ύψιστη ποιότητα και τις καλύτερες αγοραστικές εμπειρίες.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 – 20:00.

Ανοικτά την Κυριακή 31.01.2021, 11:00 – 19:00!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλείτε απευθείας το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, ενώ για τις online αγορές σας, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και εύκολα στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), καθώς και στο e-mail [email protected].

Για κάθε πληροφορία, η έμπειρη ομάδα της Praktiker είναι πάντα διαθέσιμη για εσάς και στο e-mail [email protected].

Η Praktiker έχει φροντίσει για όλα! Τόσο απλά!