Φέτος τις γιορτές, αντιμετωπίζουμε όλοι ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα (μαζί με όλα τα υπόλοιπα). Τι δώρο να πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ειδικά εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε τα Χριστούγεννα και σίγουρα καμία δεν πρόκειται να δεχτεί ότι τα καταστήματα είναι κλειστά ή ότι τα περισσότερα δώρα δεν έχουν νόημα εν μέσω καραντίνας.

Σίγουρα, ένα ρούχο ή ένα κόσμημα μοιάζουν παράταιρα, όταν όλοι είμαστε κλεισμένοι μέσα, το ίδιο και τα προϊόντα μακιγιάζ. Από την άλλη, τα gadgets είναι κυρίως αντρική υπόθεση, οπότε είναι λογικό να αισθάνεσαι ότι τα περιθώρια στενεύουν. Μήπως, όμως, δεν έχεις σκεφτεί την πιο προφανή αλλά και πιο σίγουρη ιδέα για δώρο σε μια γυναίκα; Η περιποίηση προσώπου είναι κάτι που απασχολεί όλες τις γυναίκες, ήδη από πολύ νεαρή ηλικία, οπότε είναι ο πιο επιτυχημένος τρόπος να την κάνεις να χαμογελάσει.

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης προσώπου από τη Caudalie, τα οποία μπορείς να αγοράσεις πανεύκολα online και επιπλέον διατίθενται σε έκπτωση 25% (ακόμα και τα καινούρια προϊόντα) από το online φαρμακείο Think Pharmacy. Για όποια ηλικία και σε όποιο budget και αν ψάχνεις δώρο, σίγουρα θα βρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Για τη μαμά

Για γυναίκες ηλικίας 50+, η αντιγηραντική φροντίδα μπορεί να βελτιώσει σε θεαματικό βαθμό την υφή και την όψη της επιδερμίδας. Οι κρέμες και τα serum με ενεργά φυσικά και αντιοξειδωτικά συστατικά γεμίζουν τις ρυτίδες και αντιστρέφουν τη διαδικασία της γήρανσης. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορείς να διαλέξεις κάποιο από τα ακόλουθα δώρα, τα οποία συνδυάζονται και μεταξύ τους για ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο δώρο:

  • Αντιγηραντική κρέμα προσώπου Caudalie Premier Cru La Crème Riche
  • Αντιγηραντικός ορός προσώπου Caudalie Premier Cru The Serum
  • Αντιγηραντική κρέμα ματιών Caudalie Premier Cru Eye Cream

 

Για την αδερφή ή την κολλητή

Για γυναίκες στη δεκαετία των 20 ή των 30, η περιποίηση προσώπου πρέπει να στοχεύει στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη διόρθωση τυχόν ατελειών. Η κούραση, οι πολλές ώρες στον υπολογιστή και τα ξενύχτια επιβαρύνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι επιλογές για δώρα καλύπτουν διάφορες ανάγκες:

  • Η σειρά Vinosource είναι ιδανική για ξηρές επιδερμίδες που έχουν ανάγκη εντατικής ενυδάτωσης. Μάλιστα, το Set Vinosource βγαίνει και σε συσκευασία δώρου με κρέμα προσώπου, serum και μάσκα ενυδάτωσης.
  • Η σειρά Vinoperfect είναι η πλέον κατάλληλη για τη διόρθωση των ατελειών, των πανάδων και των κηλίδων, χαρίζοντας ομοιόμορφη εμφάνιση στην επιδερμίδα. Η συσκευασία δώρου περιλαμβάνει το διορθωτικό ορό κατά των πανάδων, την αγωγή κατά των κηλίδων και την κρέμα κατά των ατελειών.

Για την κόρη

Η περιποίηση προσώπου καλό είναι να ξεκινάει ήδη από την εφηβεία, ώστε η γυναίκα να μάθει από νωρίς τη ρουτίνα που πρέπει να ακολουθεί για τον καθαρισμό του προσώπου της και να χτίσει μια υγιή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Προτείνουμε:

  • Το εορταστικό πακέτο της Caudalie με αφρό καθαρισμού, μάσκα απολέπισης και beauty elixir
  • Τη μάσκα αποτοξίνωσης Caudalie Instant Detox Mask All Skin Types για αναζωογόνηση της επιδερμίδας
  • Την κρέμα ήπιας απολέπισης Caudalie Gentle Buffing Cream για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Το λάδι ντεμακιγιάζ Caudalie Make Up Removing Cleansing Oil για πανεύκολη αφαίρεση ακόμα και του αδιάβροχου μακιγιάζ.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για δώρα και προϊόντα περιποίησης προσώπου από τη Think Pharmacy στο eshop τους thinkpharmacy.gr