Η bwin, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που λαμβάνει, φέτος τις ημέρες των εορτών βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους στην Αττική.

Η φετινή εορταστική περίοδος είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, με τις συνθήκες της πανδημίας να την κάνουν ακόμα πιο δύσκολη για ανθρώπους που αντιμετώπιζαν ούτως ή άλλως προβλήματα στην καθημερινή τους διαβίωση. Η bwin φρόντισε να «φωτίσει» τις γιορτές για δεκάδες ηλικιωμένους και μοναχικούς στην Αττική, πιστή στη στρατηγική της για κοινωνική προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Μέσω προγραμμάτων υποστήριξης των Γιατρών του Κόσμου, το διεθνές στοιχηματικό brand μοίρασε σε δεκάδες γειτονιές της Αττικής γιορτινά καλάθια, γεμάτα με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και το καθιερωμένο γούρι του νέου έτους. Μαζί με τα καλάθια, προσφέρθηκα και υγειονομικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας.

Η Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, Ευγενία Θάνου, τόνισε: «Είναι πολύ βασικό να βρισκόμαστε δίπλα σε ευπαθείς ομάδες ειδικά αυτές της μέρες των γιορτών που κάποιοι είναι μόνοι τους».

Η δράση της bwin δεν έμεινε μόνο στους ηλικιωμένους και τους μοναχικούς που ζουν στα σπίτια τους. Εκπρόσωποι του brand επισκέφτηκαν και το Γηροκομείο Αθηνών, προσφέροντας γιορτινά καλάθα σε όλους τους διαμένοντες και μοιράζοντας χαμόγελα πριν τα Χριστούγεννα. Οι στοχευμένες πρωτοβουλίες της bwin στο Γηροκομείο Αθηνών θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους.

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών, Ζώης Κολιός, δήλωσε συγκινημένος: «Πρωτοβουλίες σαν της bwin μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Ευχαριστούμε πολύ».

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: bwincares.gr.