Ένα στέλεχος της ΠΟΣΠΕΡΤ τραυμάτισε με μαχαίρι ένας σεκιούριτι έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν με αφορμή μια μαύρη σημαία που προσπάθησε να κατεβάσει ο σεκιούριτι από τα κάγκελα. Το στέλεχος της ΕΡΤ προσπάθησε να αντιδράσει και ο σεκιούριτι τον έκοψε στο χέρι.

Ο υπάλληλος, είχε εντολή να κατεβάσει μία μαύρη σημαία που είχαν αναρτήσει πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, στο φανάρι έξω από το Ραδιομέγαρο, με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από το κλείσιμό της.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το στέλεχος της ΠΟΣΠΕΡΤ που τραυματίστηκε είναι ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γαβριήλ Κασσιμάτης.

Ο άντρας της ιδιωτικής εταιρείας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής ενώ το στέλεχος της ΠΟΣΠΕΡΤ δε χρήζει νοσηλείας.

Ο σεκιούριτι, που φέρεται να επιτέθηκε στον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ, υπέβαλλε μήνυση για εξύβριση στον γραμματέα και τον ταμία της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, η ΠΟΣΠΕΡΤ, θα υποβάλλει και αυτή μήνυση στον σεκιούριτι καθώς και στον διευθυντή της ΝΕΡΙΤ για τις επιθέσεις που δέχονται, όπως υποστηρίζουν, μέλη της.

Τα μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Π. Καλφαγιάννη βρίσκονται αυτήν την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, όπου και δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.