Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στη χώρα μας. Η κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της και το Εθνικό Σύστημα Υγείας τα όριά του. Οι «ήρωες της καθημερινότητας» αυτήν τη δεδομένη στιγμή, χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι αυτοί που δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή της πανδημίας: οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το υγειονομικό προσωπικό στο σύνολό του. Αυτούς τους ανθρώπους, στο όνομα των πελατών του, των συνεργατών και των ανθρώπων του, έρχεται να ενισχύσει η εταιρεία Μασούτης.

Στιγμές σαν αυτές, που η κοινωνία  εμφανίζει νέες ανάγκες, η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης, τολμάει να δείξει την ευγνωμοσύνη όλων μας προς εκείνους που μας κρατούν ασφαλείς.  Προχωράει σε δωρεά ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος, Θεαγένειο, Παπανικολάου, Παπαγεωργίου, Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς – σύνολο  περίπου 6.000 επαγγελματίες υγείας. Η ενέργεια υλοποιείται σε συνεργασία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας μέσω των υπεύθυνων των Υγειονομικών Περιφερειών. Η δωρεά θα πραγματοποιηθεί  με τη μορφή δωροεπιταγών, τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν οι δικαιούχοι στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης.

Άλλη μία κίνηση ανθρωπιάς από την ελληνική εταιρεία Μασούτης που όλα αυτά τα χρόνια έχει βασικό στοιχείο της εταιρικής της κουλτούρας το «εμείς». Είναι η αλυσίδα που μας έμαθε ότι κάθε μικρή κίνηση έχει τον πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα του «μαζί».