Μπορεί οι καθαρίστριες να δικαιώθηκαν από το δικαστήριο όμως το υπουργείο Οικονομικών δεν δέχεται την απόφαση του δικαστηρίου για επαναπρόσληψή τους.

Οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από το κτήριο του υπουργείου και διαμαρτύρονται.

Όπως είπαν μάλιστα μιλώντας στο MEGA, «ο κ. Θεοχάρης μας είπε ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσει την απόφαση του δικαστηρίου». Σύμφωνα με το δικηγόρο των εργαζομένων, ακόμη και το υπουργείο να ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει οι καθαρίστριες να επαναπροσληφθούν.

«Θεοχάρης είναι αυτός ό,τι θέλει κάνει», λένε οι καθαρίστριες και ζητούν η κυβέρνηση να τους επαναφέρει σε θέσεις εργασίας. «Δεν μπορείτε να μην εκτελείτε δικαστικές αποφάσεις», τονίζουν οι απολυμένες. Σύμφωνα πάντως με το γενικό γραμματέα Εσόδων, «το τι θα γίνει με τις καθαρίστριες είναι θέμα του υπουργού».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.