Πράξη «παντελούς έλλειψης σεβασμού των δικαστικών αποφάσεων» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την άρνηση του υπουργείου Οικονομικών να επαναπροσλάβει τις καθαρίστριες μετά από τη δικαστική τους δικαίωσή .

«Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου επισημαίνεται ότι «οι ημέρες τους τελειώνουν»

«Η άρνηση του υπουργού Οικονομικών να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου και επιβάλει την επαναπρόσληψή τους συνιστά μια πράξη παντελούς έλλειψης σεβασμού των δικαστικών αποφάσεων .

Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις . Μια τέτοιου τύπου αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά αποκαλύπτει τη βαθιά αντιδημοκρατική αντίληψη της κυβέρνησης Σαμαρά που καθ΄όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησής του κουρέλιασε το Σύνταγμα και τους νόμους . Οι ημέρες τους όμως τελειώνουν. Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα» λέει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.