Από τις πιο φρέσκες αφίξεις στην περίφημη πιάτσα της Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, το Cafe de Paris λειτουργεί με ανανεωμένο χώρο και νέα πρόσωπα και υπόσχεται πολλά.

Πρόκειται για ένα all day cafe-bistrot, που ξεχωρίζει για τον προσεγμένο χώρο με την cozy ατμόσφαιρα και το φιλόξενο περιβάλλον. Την ημέρα σερβίρει αρωματικό καφέ συνοδεία ποικίλων snacks καθώς και brunch (με ομελέτες με υλικά της επιλογής σας, burger, club sandwich κ.λπ.) σε καθημερινή βάση με γεύσεις που φέρνουν επιρροές από τη γαλλική κουζίνα. Τα γλυκά –μιλφέιγ, προφιτερόλ, σουφλέ σοκολάτας, creme brulee– που παρασκευάζονται στην κουζίνα του αποτελούν επιβεβλημένη επιλογή.


Το βράδυ ο χώρος γίνεται πιο ατμοσφαιρικός και έτσι αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα ποτήρι κρασί με την παρέα ή κάποιο από τα ολοκαίνουρια και άκρως εμπνευσμένα cocktails της ενημερωμένης cocktail list από τον bartender του Cafe de Paris. Από αυτά ξεχωρίζουν τα Melon Melody (αρώματα βανίλιας σε συνδυασμό με το φρέσκο πεπόνι κάνουν αυτή την παραλλαγή του mojito ανεπανάληπτη), Mediterranean Bramble (εναλλακτική πρόταση του κλασικού Bramble με αρώματα Μεσογείου), Green Art (ο συνδυασμός φρέσκου αγγουριού και πιπεριάς chilli με λονδρέζικο τζιν θα σας αφήσει άφωνους), Scottish Monk (συνδυασμός σκοτσέζικου ουίσκυ με αρωματικά λικέρ μοναστηριακής καταγωγής). Μην χάσετε κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα parties με γνωστούς djs, τα οποία συνοδεύονται με μια μεγαλύτερη γκάμα όσον αφορά στα cocktails υπό μορφή special edition, αποκλειστικά για εκείνες τις βραδιές.

Tip: Καθημερινά σερβίρει μεσημεριανό στα 19,50 ευρώ το άτομο που περιλαμβάνει σαλάτα, φιλέτο μοσχάρι ή κοτόπουλο με την περίφημη σως Cafe de Paris και απεριόριστη κατανάλωση σε πατάτες τηγανιτές.

Info

Καθημερινά: 09.30-02.00

Τιμές: από 19,50 ευρώ/άτομο, 3,20 ευρώ (freddo cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), 9 ευρώ (cocktail)

Ζησιμοπούλου 9 & Α. Μεταξά 24-26, Γλυφάδα

Τηλ. +30 210 8940635

www.facebook.com/pages/Cafe-De-Paris


Αν θέλετε να μάθετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αλλά και ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!